واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

مشاور سابق پنتاگون: «احمق‌ها» با روسیه صلح کنید

مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا با بیان اینکه واشنگتن دیگر نمی‌تواند کمک نظامی چندانی به اوکراین کند تأکید کرد که واشنگتن و متحدان غربی‌اش در اوکراین شکست خورده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۵۳

به گزارش راهبرد معاصر. «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که آمریکا و حامیان غربی اوکراین در جنگ با روسیه شکست خورده‌اند و از ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خواست که هرچه سریع‌تر وارد مذاکرات صلح با مسکو شود.

 

مک‌گرگور با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) نوشت: آمریکا تقریبا تمام ذخایر جنگی، سیستم‌های تسلیحاتی و مهمات را به اوکراین ارسال کرده «و چیزی زیادی باقی‌نمانده» که ارسال کند.

 

وی در ادامه افزود «جنگ در اوکراین شکست خورده» و از «احمق‌ها» خواست که «صلح کنند».

 

وب‌سایت شبکه «ای‌بی‌سی» به نقل از یک مقام آگاه دولت اوکراین که نخواسته نامش فاش شود اعلام کرد که پس از تحولات اخیر در خاورمیانه و آغاز جنگ غزه، ارسال گلوله‌های توپخانه آمریکا به اوکراین تا یک سوم کاهش یافته است. ای‌بی‌سی دراین‌باره نوشت: از آغاز جنگ اسرائیل علیه حماس در نوار غزه، ارسال گلوله‌های توپخانه آمریکا برای استفاده ارتش اوکراین تا ۳۰ درصد کاهش یافته است.

 

با این حال این مقام اوکراینی گفته است که مقامات آمریکا به کی‌یف اطمینان داده‌اند که ارسال تسلیحات نظامی به اسرائیل تعهدات آمریکا به اوکراین را تحت تأثیر قرار نخواهد داد، اما این اتفاق افتاده است.

 

«پاتریک رایدر» سخنگوی پنتاگون چند هفته پیش مدعی شد که آمریکا می‌تواند هم‌زمان نیازهای تسلیحاتی اسرائیل و اوکراین را تأمین کند.

 

نشریه بلومبرگ نیز دیروز دوشنبه با اشاره به نامه اخیر گروهی از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا استدلال می‌کند که آمریکا احتمالاً نتواند جنگنده‌های اف -۱۶ را به موقع در اختیار تایوان قرار دهد.

 

به نوشته بلومبرگ «قانونگذاران آمریکایی در هفته‌های اخیر نگرانی‌های خود را نسبت به این موضوع اعلام کردند که آیا تعهدات نظامی آمریکا به اوکراین، اسرائیل تایوان از توانایی واشنگتن برای مقابله همزمان در جنگ‌های مختلف بیشتر نیست.»

 

اخیراً بیش از ۲۰ نفر از قانونگذاران جمهوری‌خواه با ارسال نامه‌ای به «فرانک کندال» فرمانده نیروی هوایی آمریکا، نگرانی خود را نسبت به تداوم مشکلات در تولید و صادرات جنگنده‌های اف -۱۶ اعلام کردند.

 

نویسندگان این نامه از کیندل خواسته اند تا بر ارائه کمک‌های نظامی وعده داده شده به تایوان تمرکز کند. قانونگذاران افزودند که آمریکا «نمی‌تواند به نزدیک‌ترین دوستان خود وعده‌های بیش از حد بدهد». این قانونگذاران همچنین از فرمانده نیروی هوایی خواستند تا ۱۸ دسامبر گزارشی در این باره تهیه کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار